Wat bieden wij in onze Locatie Stipehus

Begeleid wonen voor jong volwassenen vanaf 18 jaar.

Wat is begeleid wonen?

Wij komen op vooraf gesproken tijden bij je langs en er is altijd iemand aanwezig of oproepbaar.

Stipehus heeft in totaal 25 begeleid wonen appartementen verdeeld over drie locaties.

De intensiteit van de zorg en ondersteuning die je krijgt, (zoals de hoeveelheid 1-op-1 begeleiding en de 24/7 beschikbaarheid van ondersteuning in je nabijheid)zal afhangen van jou toepassing en wat nodig zal zijn.

Er wordt gewerkt vanuit mogelijkheden.

Iedereen heeft binnen het Stipehus een eigen appartement met eigen kook/douche en slaapgelegenheid.

Daarnaast bieden we met onze tak “Mei Stipe” ambulante begeleiding binnen je eigen woonsetting, zie hiervoor de website: meistipe.nl

Voor wie is begeleid wonen bedoeld?

Begeleid wonen is bedoeld voor jongvolwassenen(vanaf 18 jaar) en volwassenen (ben je nog geen 18 jaar, dan val je onder de jeugdwet, voorheen jeugdzorg).

We zijn gespecialiseerd in autisme en bieden met een kleinschalig team professionele in ASS gespecialiseerde hulp. Er wordt altijd gekeken naar jouw specifieke situatie om te bepalen of begeleid wonen een uitkomst is: waar woon je nu, wat kun je zelf, wat gaat er goed en wat niet?

Onze klachtenprocedure

Is er een klacht dan is dit de route :

Mondeling aangeven bij de leiding of bij iemand van het begeleidende team dat je graag iets wilt melden. Er zal dan een gesprek (laag drempelig ) plaatsvinden waar in wij jou klacht serieus met jou zullen bespreken en de oplossingen ook met jou gaan bespreken.

Binnen zes weken gaan we weer met je in gesprek om te bespreken of alles naar wens is opgelost, en hoe het eventueel nog anders kan of moet. Vind je bovenstaande lastig dan mag het ook per mail: info@stipehus.nl

Er zal dan een gesprek (laag drempelig ) plaatsvinden waar in wij jou klacht serieus met jou zullen bespreken en de oplossingen ook met jou gaan bespreken. Binnen zes weken gaan we weer met je in gesprek om te bespreken of alles naar wens is opgelost, en hoe het eventueel nog anders kan of moet.

Komen we er niet uit dan kunnen we een neutrale bemiddeling aan vragen via Mee Friesland

Is dit niet afdoende dan kan er melding gemaakt worden bij het klachten portaal zorg waar we ingeschreven zijn onder ID nummer 4571.

Nieuwsgierig?

Bel ons op nummer 06-27355776 of klik op onderstaande button voor het contact formulier

Ben je op zoek naar in ASS gespecialiseerde ambulante begeleiding, dus hulp op maat in je eigen woning/appartement? Zie dan onze website: meistipe.nl